Voetbal en brandweer

Geboren in negentienzesenvijftig op de Kyftenbeltlaan (toen nog met mooie bomenrijen), bijna als 2.000ste inwoner van Hoevelaken. Geweldige jeugd: voetballen op straat (steentje schieten), spelen in speeltuin Vrij en Blij (hoek Van Zuylenlaan) of ‘achteruut’ de steeg op (dat kon toen nog). Voor het ‘Mijn Hoevelaken’ gevoel steken er twee items met kop en schouder bovenuit.

Voetbal. In 1964 lid geworden van voetbalclub sc Hoevelaken en nog steeds lid (alhoewel sinds 2006 niet meer spelend lid….). Prachtige elftallen, soms een kampioenschap (A-Junioren, 2e en 3e elftal) maar vooral veel lol en plezier.

Brandweer. In 1975 lid geworden van de Vrijwillige Brandweer Hoevelaken, na 41 jaar in 2016 gestopt. Onvergetelijk en zou ik zo weer doen. Veel geleerd en nog meer gedaan. Leuke dingen, minder leuke dingen, geweldige tijd. De ‘kamaraderie’ en het gevoel van ‘samen een klus geklaard te hebben’. Geweldige club met vrijwilligers met een sterke mate van betrokkenheid voor de gemeenschap. Daar houd ik van! Dat is ‘Mijn Hoevelaken”!