November 2018

 

Tijdens de najaarsbijeenkomst van SHH op vrijdag 16 november 2018 waren er diverse foto’s te zien, die door mensen met een herinnering aan Hoevelaken waren ingestuurd. Onder het motto Mijn Hoevelaken konden herinneringen worden opgehaald aan ons dorp.

Op onderstaande foto is Henk Buitink bezig de haan van de kerktoren te voorzien van bladgoud. Deze foto was één van de inzendingen.

Alle tentoongestelde foto’s, inclusief de bijbehorende verhalen/herinneringen, hebben een plaats gekregen op de nieuwe website van SHH onder het kopje Mijn Hoevelaken. https://www.historischhoevelaken.nl/mijn-hoevelaken-2/

December 2018

In de laatste week van 2018 hebben de eerste bewoners van het nieuwe woonzorgcomplex aan de Sportweg hun sleutel gekregen. Daarmee is, na het voormalige tweede veld van sc Hoevelaken en het voormalige hoofdveld, ook het voormalige gravelveld/trainingsveld, definitief bewoond. De voetbalvereniging maakte gebruik van de velden van augustus 1963 tot augustus 1986.

Links de foto van het woonzorgcomplex, zoals dat er bij stond op 29 december 2018. Rechts een luchtfoto van het voetbalcomplex aan de Sportweg in de zeventiger jaren, met vlnr het tweede veld, het gravelveld/trainingsveld en het hoofdveld.