Kleuterklas Dikkertje Dap

Bovenstaande foto is een kleuterklas van kleuterschool Dikkertje Dap. Deze kleuterschool krijgt in 1965 een eigen gebouw aan de J.J.A. Goeverneurlaan in Hoevelaken, maar tot die tijd vertoeven de kleuters in het gebouw van de openbare lagere school aan diezelfde laan, het gebouw dat in het najaar van 2014 wordt getroffen door de slopershamer.

De foto dateert van het najaar 1964 of voorjaar 1965. In ieder geval zijn het winterse temperaturen en staan de flessen schoolmelk op te warmen op de radiator.

Een deel van de kinderen van deze kleuterklas is bekend en voornamelijk geboren in 1959. Wie is in staat om de vraagtekens op deze foto weg te werken? Dat kan via de contactbutton op deze site.

Achterste rij vlnr: Juf ……, ???, Gouke Goedhart, Wilma Meijer (?), ???, Siem Sipma, Rein Sipma, ???, ???. Tweede rij vlnr: Bennie Prins (?), ???, ???, Bart van den Berg, Carlo Koopmans, Robert Kreuning, ???, ???, ???, ???. Derde rij vlnr: Huib Koeleman, Hans-Jan Niemeijer, ???, ???, Linda Douma (?), Rob Postema, ???, Marja van Dijkhuizen (?). Voor vlnr: Inge de Zaaijer, ???, Dick Kools (?), Ronald Kalter, ???, ???, Frank Bruins (?).