Fototentoonstelling Koningsdag zeer succesvol

Het begint inmiddels een traditie te worden dat de fototentoonstelling die de fotocommissie van de Stichting Historisch Hoeflake tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Lionsclub organiseert, op Koningsdag nog eens wordt herhaald. Ook afgelopen Koningsdag konden belangstellenden weer t’rug kieke en foto’s van vroeger vergelijken met de situatie van recentere datum.

Dat de wens om t’rug te kieke groot was, mag worden opgemaakt uit de grote opkomst gedurende de dag. Een kleine schatting brengt het aantal belangstellenden op zo’n 500 en daarmee waren de vrijwilligers van Historisch Hoeflake uiterst tevreden. Voor sommige bezoekers was het een feest van herkenning, andere bezoekers waren soms al een kwartier binnen zonder nog maar één foto te hebben gezien, omdat ze altijd wel iemand tegenkwamen om eerst een praatje mee te maken.

Na de tentoonstelling was Historisch Hoeflake ook nog eens 13 Vrienden rijker, mensen die het werk van de stichting waarderen en dat als Vriend willen ondersteunen.